Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Snoeicursus hoogstamfruit – Eibergen

10 december 2022 | 09:30 16:00

In deze cursus leert u hoe u de bomen in uw boomgaard het best kunt beheren. Eerst een theoretische inleiding, en dan onder leiding van een deskundige zelf aan de slag. Aanplant en vormsnoei, onderhoudssnoei, gereedschappen, en biodiversiteit van de boomgaard: het komt allemaal aan de orde op de praktijkdag. Tijdens de terugkomochtend in de zomer van 2022 blikken we kort terug, bekijken we samen hoe de snoeiwerkzaamheden in de boomgaard hebben uitgepakt en is er ruimte voor het stellen van vragen.

Stichting Landschapsbeheer Gelderland verzorgt de cursus. Daarnaast zal ook een gebiedscoördinator van VALA aanwezig zijn.

Gratis Deelname is gratis mits u daadwerkelijk aanwezig bent bij de activiteit of uiterlijk 48 uur voor aanvang annuleert. Als dat niet het geval is, kan VALA de deelnamekosten van ‚ā¨50 alsnog bij u in rekening brengen.

Data en Locatie

  • Zaterdag 10 december 2022 (praktijkdag): Eibergen
  • Zaterdag 26 augustus 2023 (terugkomochtend): Eibergen

Aanmelden

Als u zich opgeeft voor de praktijkdag, bent u ook meteen aangemeld voor de bijbehorende terugkomochtend in 2023. Er is ruimte voor maximaal 15 personen per cursus. Bij meer aanmeldingen dan plaatsen, krijgen deelnemers ANLb met een hoogstamboomgaard voorrang.