Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CURSUS VERGROTEN BIODIVERSITEIT IN DE BOOMGAARD STEENDEREN (GEANNULEERD) -> 15 september

28 juni 2023 | 13:00 16:30

Locatie Steenderen

Boomgaarden zijn niet alleen landschappelijk waardevol, maar door het juiste beheer kunt u ook zorgen voor een hoge ecologische waarde. In deze cursus leert u hoe de steenuil en vele andere soorten profiteren van een boomgaard. Na afloop weet u welke praktische beheer- of inrichtingsmaatregelen u kunt nemen om het deze soorten meer naar de zin te maken in uw eigen boomgaard.

We starten met een korte informatieve presentatie en gaan vervolgens de boomgaard in. Onze gebiedscoördinator Karen Hinkamp verzorgt deze cursus.
Het gaat niet om een snoeicursus, de theorie van het snoeien komt wel kort aan bod.

Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers per cursus (het minimum is 8 aanmeldingen). Bij meer aanmeldingen dan plaatsen, krijgen deelnemers ANLb met een hoogstamboomgaard voorrang. Meld u zich hieronder aan.

Deelname is gratis Deelname is gratis, mits u daadwerkelijk aanwezig bent bij de activiteit of uiterlijk 3 werkdagen voor aanvang annuleert door een mail te sturen naar info@de-vala.nl. Als dat niet het geval is, kan VALA alsnog de deelname kosten van ‚ā¨ 50 bij u in rekening brengen.