Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VRAGENUUR OVER AGRARISCH NATUUR- EN LANDSCHAPSBEHEER VANAF 2023

9 juni 2022 | 20:30 21:30

Op 1 januari 2023 gaat het nieuwe stelsel voor Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer (ANLb) van start. Dit betekent dat de huidige contracten per 31 december 2022 aflopen en we afspraken gaan maken voor de nieuwe periode. Deze start op 1 januari 2023 en loopt tot en met 31 december 2028.

Daarnaast wordt vanuit het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) ook gestart met de voorwaarden voor de basispremie (conditionaliteiten) en eco-activiteiten. Ook wordt landelijk op het gebied van waterkwaliteit gewerkt aan het Zevende Actieptogramma Nitraatrichtlijn. Al deze zaken hebben invloed op elkaar en wellicht ook op de mogelijkheden en uw wensen voor een nieuw beheercontract in 2023.

Helaas is ook voor ons nog lang niet alles duidelijk, maar wij willen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Wij blijven u informeren over de toekomst en organiseren de komende drie maanden op elke tweede donderdag van de maand een digitaal overleg. Anne Stortelder praat u bij en er is uiteraard gelegenheid om vragen te stellen. Heeft u vooraf specifieke vragen? Die kunt u vooral doorgeven via info@de-vala.nl.

U bent van harte welkom om om 20.30 uur in te loggen via deze link.

Deelname is gratis